Zoek mijn vakantiehuis

Aantal reizigers


Balagne

Balagne

gites-de-france-corse-balagne-1551359954.jpg

De Balagnestreek is in het noordoosten en het zuiden omgeven door ruige, uitgestrekte landschappen, in het oosten door een keten grandioze bergtoppen en in het westen door een prachtige kustlijn. LA BALAGNE is een wat meer afgelegen streek. Paradoxaal genoeg is het net dat rebelse karakter, de natuurlijke omgeving, zo onaangeroerd en woest, die rust uitademt en uitnodigt tot een soort “douceur de vivre”.

De streek staat bekend om haar mooie standen en glashelder water, en de vele wijngaarden en olijfbomen geven haar die typische kleur, waardoor ze ook wel de Tuin van Corsica wordt genoemd.

Drie mooie oude dorpen stralen de charme en authenticiteit van het oude Corsica uit en bieden een prachtig uitzicht op de vallei van de OSTRICONI die afdaalt naar het strand en “grand site pittoresque” werd verklaard.

Deze rijke vallei is zeker een bezoekje waard. Ze heeft een afgeschermde kustlijn met wittezandstranden en turkooizen wateren. Het is ook een zeer groene streek met eeuwenoude olijfbomen langs ongerepte duinen en woeste kustrotsen.   


Inschrijven op de nieuwsbrief

Op de hoogte van ons nieuws en promoties, dank u om uw e-mail aan te geven. Tot ziens!